Meteen naar de inhoud

Wie zijn wij?

Johan van Amersfoort

Sinds eind jaren 90 werkzaam in de IT als specialist op gebied van End-User Computing, en sinds 2014 werkzaam bij ITQ, tegenwoordig als Technologist. Verder ben ik VCDX (EUC), VMUG leider (NL), vExpert (EUC en Modern Apps) en heb ik inmiddels 2 boeken op mijn naam staan (vdidesignguide.com). Ik heb een passie voor het maken van content (vhojan.nl), waaronder deze podcast!

Je kunt me verder vinden op twitter

Jeffrey Kusters

Het klassieke verhaal: verliefd geworden op computertechnologie in de jaren ’80 met Commodore, Amiga en later Windows PCs. Vanuit die passie ben ik de IT ingerold als 17 jarige met ‘slechts’ een HAVO diploma. Na een aantal jaren meer all-round systeembeheer heb ik me meer ontwikkeld richting system engineering op gebied van datacenters, netwerken, en later uiteraard heel veel VMware en cloud technologie. Sinds 2012 werk ik bij ITQ en ben daar als CTO verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen van onze proposities en voor onze technologie-strategie. Ik ben VCDX #252 op vSphere (DCV) en NSX (NV) en ben sinds 2014 vExpert. Ik maak content rondom VMware en cloud technologie op mijn blog op jeffreykusters.nl en vlog op youtube.com/jeffreykusters. En nu uiteraard ook op deze podcast! Oh ja, ik heb ook mijn HBO ICT bachelor gehaald bij Novi Hogeschool en geef daar intussen zelf in de avonduren ook regelmatig les.

Je kunt me verder vinden op twitter

Duncan Epping

(seizoen 1)

Opgegroeid met de MSX en Commodore 64 in Zuid Holland. Sinds de begin jaren ’90 werkzaam in de IT als systeem beheerder, en later als architect. Sinds 2008 ben ik werkzaam bij VMware, waar ik ben begonnen als consultant maar inmiddels de titel Chief Technologist heb. Ik richt me met name op cloud infrastructuur, en dan specifiek “storage & availability”. Blogger (Yellow-Bricks.com), auteur (vSAN Deep Dive, Clustering Deep Dive), en nu dan ook podcaster!

Je kunt me hier vinden op twitter.

Frank Denneman

(seizoen 1)

Als 15 jarige begonnen met een Pentium 75. Na een korte dienstverband carrière, al snel voor mij snel begonnen als zelfstandige IT-er. Sinds 2008 voor een Amerikaanse software bedrijf werkzaam en sinds 2013 veel in Silicon Valley aanwezig geweest. Ik hou mij voornamelijk bezig met compute resource management en infrastructuur. De laatste anderhalf jaar probeer ik de puzzel van Machine learning and MLOps beter te begrijpen. Inmiddels al weer vijf boeken geschreven en begonnen aan een zesde. Af en toe publiceer ik nog wat lange blog posts op frankdenneman.nl. Na een paar jaar regelmatig als gast bij podcasts probeer ik het nu aan de andere kant van de mengtafel.

Volg me hier op twitter